Cook story

LOVE STORY, czyli afrodyzjaki w kuchni

Zapraszamy na zmysłowe gotowanie z Anią Patuszka Zańczak. Wspólnie przygotujemy kolorową i pachnącą kolację składającą się z trzech dań. A wszystko to w rytmie nastrojowej muzyki i przy lampce wina. Walentynki to wyjątkowy czas dla par i przyjaciół. A gdyby tak zamiast standardowego wyjścia na gotową kolację przygotować ją samemu? W końcu nic tak nie smakuje jak własnoręcznie przygotowane... afrodyzjaki. Zaproponowane aromatyczne menu skutecznie podkręci romantyczne walentynkowe nastroje. Będzie to niezapomniana, zaczarowana kulinarna opowieść…

SCENARIUSZ WARSZTATÓW KULINARNYCH

Menu warsztatów kulinarnych:

  • Krewetki z chilli i masłem czosnkowym na chrupiącej grzance
  • Grillowany kurczak w imbirze, z sałatką z kopru włoskiego
  • Mus czekoladowy z pomarańczą, wanilią i duszoną figą z cynamonem
  • Podczas warsztatów: wino /kawa/herbata/woda

W trakcie warsztatów będą podawane wina białe i czerwone. Wina pochodzą od Mielżyńskiego.
Warsztaty kulinarne poprowadzi Anna Pastuszka Zańczak wraz z Sous Chefem.
Na zakończenie warsztatów każdy uczestnik otrzyma fartuch oraz graficznie opracowane przepisy.

DODATKOWE INFORMACJE

WARSZTATY

LOVE STORY, czyli afrodyzjaki w kuchni

Wybierz liczbę biletów 0,00 zł
Razem: 0,00 zł