Cook story

Summer Thai Story - tajska opowieść Snecza

Warsztaty poprowadzi Bartosz Snecz Dębski, miłośnik street-foodu, który pracował w wielu znanych restauracjach zarówno w Łodzi jak i w Warszawie. Współtworzył menu w znanych miejscach, takich jak Pizza Boyz, dogidog, Mañana Tex-Mex Bar. autor bloga kulinarnego „Snecz gotuje”.

Kuchnia tajska to niezapomniane smaki i zapachy. Tym razem zapraszamy Was na jej letnie wydanie. Liczba jej fanów i fanatyków drastycznie rośnie a Snecz jak nikt inny potrafi zarazić swoją pasją do wschodnich smaków. Nie może Was zabraknąć <3

MENU WARSZTATÓW KULINARNYCH

    Menu:

    • Som Tum Mamuang - Tajska sałatka z mango, fasolką szparagową, pomidorami, prażonymi orzechami, kolendrą i dressingiem z suszonymi krewetkami
    • PAD KRA PAO - siekana wołowina smażona w sosie ostrygowym z dodatkiem tajskiej bazylii i chili, podana z ryżem i jajkiem sadzonym.
    • Sorbet z mango i mleczkiem kokosowym własnej roboty, podany z owocami

DODATKOWE INFORMACJE

UWAGA:

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

WARSZTATY

Summer Thai Story - tajska opowieść Snecza