Cook story

Peru Vegan Story - Peruwiańska przygoda ONLINE

Serdecznie zapraszamy na niezwykłe, PERUWIAŃSKIE, WEGAŃSKIE warsztaty ONLINE z Iną Rybarczyk - True Taste Hunters!

To wyjątkowa, kulinarna opowieść dla wszystkich miłośników pysznego jedzenia i podróży!
Niezwykle egzotyczny klimat w kuchni i przy stole sprawią, że poczujecie się jak w Ameryce Południowej, a konkretniej w PERU!

Podczas warsztatów Ina stworzyć pyszne (w pełni WEGAŃSKIE), peruwiańskie potrawy bez mięsa oraz produktów odzwierzęcych.

Ina opowie o peruwiańskiej tradycji i kulturze kulinarnej oraz pokaże Wam wiele kulinarnych trików! Nauczycie się, jak robić wspaniałe, peruwiańskie TACHOS z marynowanym tofu i mango, PIECZONEGO ANANASA z syropem klonowym na ostro oraz pyszną, faszerowaną cukinię SIN CARNE. Będzie pysznie i zdrowo!

Zabierz ze sobą znajomych i wpadaj do nas po nowe inspiracje! <3

SCENARIUSZ WARSZTATÓW

Menu:

  • Tachos z marynowanym tofu, awokado i mango podane z sosem hoisin
  • Pieczony ananas z syropem klonowym i pieprzem
  • Cukinia faszerowana chili sin carne

DODATKOWE INFORMACJE

Uwaga!

Lista zakupowa pojawi się na Facebooku Cook Story oraz Instagramie. Przepisy otrzymacie przed warsztatami.
Istnieje możliwość zamówienia produktów spożywczych. Jeśli chcesz, aby produkty trafiły prosto pod Twoje drzwi - skontaktuj się z nami dostawy@cookstory.pl
Zamówienia można składać do 3 dni przed planowaną datą wydarzenia.

Pamiętajcie, aby na czas warsztatów ustawić laptopa, tablet lub telefon w dogodnym miejscu w kuchni, aby dokładnie widzieć, co i jak przygotowuje Szef Kuchni, zapewniając sobie również miejsce do pracy

JEŚLI NIE MOŻESZ TEGO DNIA GOTOWAĆ Z NAMI - NIC STRACONEGO! NAGRANIE Z WYDARZENIA BĘDZIESZ MÓGŁ ODTWORZYĆ W DOWOLNYM MOMENCIE.

Jeśli szukasz odpowiedniego wina do powyższego menu, koniecznie wybierz to polecane przez naszych sommelierów
Po zakupieniu biletu otrzymasz kod rabatowy wraz hasłem na zakup wina u naszego partnera MIELŻYŃSKI.

WARSZTATY

Peru Vegan Story - Peruwiańska przygoda ONLINE

Bilet 0,00
Razem: 0,00