Cook story

Summer Veggie Story – letnie lekkie smaki w roślinnej kuchni Iny

Tym razem zapraszamy na letnią kulinarną opowieść Iny Rybarczyk założycielki roślinnego bloga kulinarnego True Taste Hunters oraz autorki książek "Łowcy smaków" i „Łowcy smaków. Cztery pory roku”. Pokaże Wam ona, że roślinne, bezglutenowe i bez dodatku rafinowanego cukru przepisy są w zasięgu w Waszych możliwości kulinarnych i są naprawdę pyszne. Uczestnicy warsztatów Iny wychodzą zachwyceni jak smaczne i proste są jej dania.

Menu, które przygotowała Ina na spotkanie w Cook Story nas zachwyciło i zrobiliśmy się głodni na samą myśl.

SCENARIUSZ WARSZTATÓW KULINARNYCH

MENU:

  • Chlebek jaglany podany z masłem z kaszy jaglanej i pastą z bobu
  • Odświeżająca komosa ryżowa z zielonymi szparagami, ziołami i granatem
  • Pieczone ziemniaki z bazyliowym sosem z awokado i sosem tahini
  • Galette (czyli rustykalna tarta gryczana) z pomidorami i awokado
  • Ciecierzyca w sosie śmietanowym na bazie nerkowców z kurkami, bobem i suszonymi pomidorami
  • Migdałowa tarta z fasoli z malinami

Kurs poprowadzi Ina Rybarczyk wraz z Sous Chefem.

Podczas warsztatów: kawa/herbata/wino/woda

DODATKOWE INFORMACJE

Zastrzegamy sobie prawo do odwołania lub zmiany terminu warsztatów w przypadku nie zgromadzenia wystarczającej liczby uczestników.

W trakcie warsztatów kawa, herbata, woda, lemoniada.

WARSZTATY

Summer Veggie Story – letnie lekkie smaki w roślinnej kuchni Iny

Wybierz liczbę biletów 0,00
Razem: 0,00