Cook story

SPRING JUNIOR STORY, czyli wiosna na talerzu

Będzie to wiosenna, kolorowa opowieść, którą poprowadzi Patryk Piskorz. Tematem przewodnim warsztatów Spring Junior Story będą potrawy przygotowane na bazie sezonowych polskich warzyw i owoców. Będzie to smaczna, zdrowa i kolorowa wiosna na talerzu. Wspólne gotowanie to niepowtarzalna okazja do ciekawego spędzenia wolnego czasu i świetnej zabawy. Zapraszamy do Cook Story, aby poprzez gotowanie poczuć przypływ wiosennej energii. 

SCENARIUSZ WARSZTATÓW KULINARNYCH

Menu warsztatów kulinarnych:

  • Hummus z wiosennymi warzywami i zdrowymi ziarnami;
  • Kluski śląskie z dwoma kolorowymi sosami- czerwonym i zielonym;
  • Pancakes z własnoręcznie przygotowaną konfiturą rabarbarową.

Kurs poprowadzi Patryk Piskorz wraz z sous chefem.
Na zakończenie kursu każdy uczestnik otrzyma dyplom.
Podczas warsztatów lemoniada/woda/napoje/herbata.

DODATKOWE INFORMACJE

WARSZTATY

SPRING JUNIOR STORY, czyli wiosna na talerzu

Wybierz liczbę biletów 0,00 zł
Razem: 0,00 zł