Cook story

Eat Meat – Męska kuchnia Michała Molendy

Gotowanie jest niemęskie”, „Kuchnia to nie miejsce dla faceta”... takie stwierdzenia słyszeliście pewnie wiele razy. TO NIEPRAWDA!

Właśnie dlatego zapraszamy wszystkich Panów na męskie gotowanie z Michałem Molendą!

Uczeń Gordona Ramsaya udowodni Wam, że męska kuchnia nie jest nudna, lubi eksperymenty, i to baaaardzo smaczne!

Sztukę przyrządzania tatara, steków wołowych, czy żeberek powinien opanować każdy facet. Wbrew pozorom gotowanie nie jest ani trudne, ani czasochłonne!

Prowadzący pokaże wam wiele sprytnych tricków, w jaki sposób obchodzić się z mięsem i jak stworzyć wiele niesamowitych dodatków, takich jak domowy sos BBQ, majonez grzybowy, czy deser z wykorzystaniem whisky!

SCENARIUSZ WARSZTATÓW KULINARNYCH

Menu:

  • Podwędzany tatar z chipsami z parmezanu i majonezem grzybowym z domowym chlebem
  • Danie drwala, czyli podwędzane żeberka z prawdziwym sosem BBQ i domowym frytkami, podane z pieczonym warzywami w sosie teriyaki
  • Pijany mus, czyli mus mocno czekoladowy z whisky

DODATKOWE INFORMACJE

Uwaga: Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników

WARSZTATY

Eat Meat – Męska kuchnia Michała Molendy

Wybierz liczbę biletów 0,00
Razem: 0,00