Cook story

ASPARAGUS STORY, czyli szparagi w nowej odsłonie

Będzie to pyszna, kulinarna opowieść o szparagach w tajskim wydaniu. W roli głównej, w szczycie sezonu- SZPARAGI- w oryginalnych połączeniach i z wykorzystaniem ciekawych receptur. Podczas warsztatów będziemy korzystać z oryginalnych produktów i przypraw wyszukanych podczas licznych podróży do Azji. Poza klasyczną odsłoną szparagów Marcin Sasin zaskoczy niecodziennymi, autorskimi połączeniami. Szef kuchni podzieli się także wiedzą zdobytą podczas licznych podróży oraz w restauracji InAzia w warszawskim Sheratonie. Będzie to pyszne spotkanie pełne inspiracji.

SCENARIUSZ WARSZTATÓW KULINARNYCH

Menu warsztatów kulinarnych:

  • Przystawka: szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim;
  • Zupa: krem ze szparagów z łososiem wędzonym;
  • Danie główne: makaron ryżowy z krewetkami, szparagami, orzeszkami i chilli;
  • Deser: szparagi z białą czekoladą i serem pleśniowym.

Kurs poprowadzi Marcin Sasin wraz z Sous Chefem.
Na zakończenie kursu każdy uczestnik otrzyma fartuch.
Podczas warsztatów: wino/kawa z ekspresu ciśnieniowego/ herbata/woda.

DODATKOWE INFORMACJE

WARSZTATY

ASPARAGUS STORY, czyli szparagi w nowej odsłonie

Wybierz liczbę biletów 0,00 zł
Razem: 0,00 zł